AUTISMUS? RODIČE POMOHLI SYNOVI TAK, ŽE NEPOTŘEBUJE ASISTENTA. ZMĚNILI STRAVU
Datum: 6. 9. 2022

Jen málo lidí si uvědomuje, že klíčem k duševní i fyzické svěžesti může být něco tak obyčejného, jako je jídlo. Ovšem kvalitní jídlo. Andrea Javůrková s partnerem Jánem Balážem o tom začali přemýšlet ve chvíli, kdy byl jejich synovi ve třech letech diagnostikován autismus. Tehdy zjistili, že kvalita potravin je pro průběh jeho nemoci důležitá a klíčová. Více zde.

Další články

Webinář  Když je svět příliš

Webinář Když je svět příliš

Stres a jeho prevence u dětí s PAS: jak ho včas rozpoznat a snižovat jeho dopady Smyslové vnímání a jeho role ve stresových situacích, prevence smyslového přetížení a smyslového nedosycení Zvládání stresového chování: kousání, bouchání, tahání za vlasy, kopání,...

Když los rozhodne o tom, jestli vaše rodina vydrží pohromadě

Když los rozhodne o tom, jestli vaše rodina vydrží pohromadě

Prvního září bude pondělí. Ten den Naďa Zámečníková někdy kolem půl sedmé ráno posadí svou sedmiletou dceru Sofii do auta, do sedačky na zadním sedadle, a vyrazí spolu na první cestu do školy. Pojedou z domovského Buštěhradu do Berouna. V ranní špičce bude cesta trvat...