AUTISMUS? RODIČE POMOHLI SYNOVI TAK, ŽE NEPOTŘEBUJE ASISTENTA. ZMĚNILI STRAVU
Datum: 6. 9. 2022

Jen málo lidí si uvědomuje, že klíčem k duševní i fyzické svěžesti může být něco tak obyčejného, jako je jídlo. Ovšem kvalitní jídlo. Andrea Javůrková s partnerem Jánem Balážem o tom začali přemýšlet ve chvíli, kdy byl jejich synovi ve třech letech diagnostikován autismus. Tehdy zjistili, že kvalita potravin je pro průběh jeho nemoci důležitá a klíčová. Více zde.

Další články

Bilance vysokoškolské autistky po roce nekvalifikované práce

Bilance vysokoškolské autistky po roce nekvalifikované práce

Nikdy jsem, myslím, nesnila o žádné konkrétní práci, o které bych byla přesvědčena, že právě tohle chci dělat a nic jiného. Ostatně, jak taky? Dokud si nějakou pracovní pozici nezkusím, tak o ní přece mohu reálně vědět jen velmi málo, jak bych si tedy mohla být jistá,...