Seminář ABA – Aplikovaná Behaviorální Analýza – principy a možnosti využití pro osoby s PAS
Datum: 27. 8. 2015

Institut výzkumu inkluzivního vzdělávání PdF MU pořádá ve spolupráci s Queen’s University Belfast a Ulster University Belfast (UK) seminář „Aplikovaná Behaviorální Analýza – principy a možnosti využití pro osoby s PAS“.

Na semináři vystoupí světově uznávaní odborníci v aplikaci této metody: prof. Karola Dillenburger, ředitelka Centra behaviorální analýzy a vzdělání na Queen’s University of Belfast a prof. Mickey Keenan, člen Britské psychologické společnosti a profesor behaviorální analýzy na Ulster University.

Seminář je určen odborné i laické veřejnosti – zákonodárcům, zástupcům MPSV, MŠMT, MZCR, pedagogickým pracovníkům, psychologům, studentům vysokých i středních odborných škol, rodičům a blízkým osob s PAS, zástupcům neziskových organizací, zájemcům o profesní uplatnění v oboru.

Seminář je pro registrované účastníky ZDARMA.

Registrace probíhá na http://www.nadejeproautismus.cz/pozvanky/seminare/abaseminar/

Zdroj: www.muni.cz

Další články

Šafrán jako přírodní podpora při ADHD

Šafrán jako přírodní podpora při ADHD

Dobrá zpráva pro všechny, kteří hledají, jak pomoci dětem s ADHD přírodní cestou! Nedávné studie naznačují, že extrakt z šafránu může být účinným způsobem léčby ADHD u dětí a mladých dospělých. Podle výsledků studie publikované na PubMed, krátkodobá terapie kapslemi...

Jak vzniká úzkostlivý rodič?

Jak vzniká úzkostlivý rodič?

Chránit své dítě je pro každého rodiče přirozené. Co když se ale potřeba ochrany zvrtne a stane se z nás úzkostlivý rodič, který neumí dát dítěti přiměřenou svobodu a okrádá jej o možnost čelit přirozenému nebezpečí života a tím si pěstovat odvahu a zdravé sebevědomí?...