Bilance vysokoškolské autistky po roce nekvalifikované práce
Datum: 28. 11. 2022

Nikdy jsem, myslím, nesnila o žádné konkrétní práci, o které bych byla přesvědčena, že právě tohle chci dělat a nic jiného. Ostatně, jak taky? Dokud si nějakou pracovní pozici nezkusím, tak o ní přece mohu reálně vědět jen velmi málo, jak bych si tedy mohla být jistá, že chci dělat právě toto? Vystudovala jsem vysokou školu, ale již rok mám pouze nekvalifikovanou práci. Dělání, dělání všechny smutky zahání, zpívá se v populární písničce, ve mně naopak smutek narostl. Doufala jsem, že i když pořádně nevím, co dál, to, že budu dělat alespoň něco, mě uklidní v tom, že nestojím na místě a aspoň trochu si vydělám. Co vlastně dělám špatně já nebo zaměstnavatel? Co bych potřebovala jinak? Více zde.

 

Další články

Jak být trpělivějším rodičem?

Jak být trpělivějším rodičem?

Asi všichni tak nějak víme, že k dítěti je třeba přistupovat trpělivě. Ale ne vždy tu trpělivost máme. Většinou už jsme tak nastavení. Jak to změnit?  Více zde.

Šafrán jako přírodní podpora při ADHD

Šafrán jako přírodní podpora při ADHD

Dobrá zpráva pro všechny, kteří hledají, jak pomoci dětem s ADHD přírodní cestou! Nedávné studie naznačují, že extrakt z šafránu může být účinným způsobem léčby ADHD u dětí a mladých dospělých. Podle výsledků studie publikované na PubMed, krátkodobá terapie kapslemi...